Капитанът на България Ивелин Попов поздрави отбора и феновете след обрата

...
Капитанът на България Ивелин Попов поздрави отбора и феновете след обрата
Коментари Харесай

Капитанът: Не сме постигнали нещо грандиозно, радвам се, че изравних Бербатов

Капитанът на България Ивелин Попов поздрави тима и феновете  след обрата над Кипър (2:1)  след третата поредна победа в  Лигата на нациите . Играчът на Спартак (Москва) изравни Димитър Бербатов по мачове за националния тим, като двамата имат по 78 участия за " А " отбора.

" Децата ми оказват помощ, когато са на стадиона и се веселя, че победихме и обърнахме на националния стадион ", сподели пред Българска национална телевизия Ивелин Попов, като компактно до него бяха двамата му синове.

" Не знам от какъв брой години не е ставало това. Отбор като Кипър, който се пази по този начин, също не подготвя за сходно нещо. Ние бяхме готови за тяхната игра и наша дребна неточност през първото полувреме докара до попадението им. Не търсихме пътя към вратата, а през второто направихме красиви комбинации и голове и нещата се получиха ", разяснява Попето, добавя Блиц.

„ Не би трябвало да се оправдаваме напрегнато, само че има и такива мачове. Изглеждахме като огромен колектив, казахме си някои приказки в съблекалнята. Оставаме крепко стъпили на земята, защото не сме постигнали нещо грандиозно. Продължаваме да упражняваме и да се възстановим. Имаме тежък мач в Норвегия и желая да излезем по този начин, както играхме против Кипър през второто полувреме. Не мога да предсказвам след какъв брой време ще си върнат доверието хората към нас. За нас е значима поддръжката им. През второто полувреме се оживиха и почитателите помогнаха да се вдигнем. Приятно е, когато има деца, цели фамилии и е хубаво. Нека повече хора го вършат ”, продължи Попов.

„ Надявам се най-искрено да надграждаме играта си и да се подобряваме. Знаем какво можем, а тимът не зависи от един човек, което е добре. Колективът побеждава. Радвам се, че съм изиграл мачове, колкото и Димитър Бербатов, само че е значимо тимът да ми има вяра и да ме приема. За мен бе доста прелестно, когато бе промяната ми, че публиката ме приветства. Никога не ми е било самоцел да съм голмайстор. За мен една победа е доста по-сладка от един гол ", приключи капитанът на България.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР